coravin-sverige-oldland.png

Coravin™
Stop opening. Start tasting.

Coravin är det första och enda verktyget i världen som ger dig möjligheten att dricka och njuta av vinet - utan att dra ur korken. En patenterad revolution för vinvärlden. 

För första gången kan vi prova ett vin utan att behöva öppna flaskan. Smaka, jämför och utforska vin som du aldrig trodde gick. Bjud dina vänner på det vinet dom är nyfikna på, ett glas eller prova olika flaskor, och det bästa av allt, även om ni bara dricker ett glas så kan flaskan sparas för framtiden.
 

Beställ din egen Coravin nedan genom att klicka på bild:
- Coravin lagerförs i Stockholm.  

Beställ dina tillbehör nedan:
- Alla tillbehör lagerförs i Stockholm.

 

 

För alla mat- och vinälskare

Coravin är inte bara för vinsamlare, det är fantastisk produkt för att kunna njuta av olika viner utan att behöva öppna flaskorna. Servera ett glas till förrätten och ett till varmrätten är såklart det stora med produkten. Men även att kunna ta ett glas extra utan att dra korken sparar pengar. Samt vid matlagningen när du behöver 1 dl  så är Coravin rätt kompis.  För vinsamlaren är det ett fantastiskt verktyg, dels för att följa vinets utveckling, men också att en tisdag kunna ta ett glas moget vin utan att behöva dra korken.

Lätt att använda

Den patenterade tekniken är väldigt enkel att använda. Applicera Coravin på flaskan, pressa ner nålen igenom folie och korken, vinkla flaskan och tryck in lite gas med knappen och häll ut ett glas vin. När ni är klara drar ni ut nålen igen och korken sluter sig naturligt. Argongas påverkar varken smak eller färg och på så sätt syresätts inte vinet. Smaken blir bestående i flaskan och vi kan spara vinet i veckor eller år framöver. Coravin fungerar bara på naturkork.

 

 
coravin_sverige_oldland_all.png
 
 
 
 

Instruktionsfilm för hur det fungerar: